ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ: 3η θέση στο Wikipedia Photocontest για τη φωτογραφία του Ναού Στρατίου Διός

Το ΔΣ της «Εταιρείας Φίλων Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου» συγχαίρει το φίλο της Εταιρείας κ. Άγγελο Μακρή για την επιτυχία του στο φωτογραφικό διαγωνισμό της Wikipedia “Wiki Loves Monuments” 2016 (3η θέση) με την αστροφωτογραφία του, από τον υπέροχο Ναό Στρατίου Διός στην Αιτωλοακαρνανία και τον ευχαριστεί και δημόσια για την ευγενική του χειρονομία να προσφέρει το έπαθλο του διαγωνισμού για τη συνέχιση των εργασιών ανασκαφής του Αρχαίου Θέρμου. Η χειρονομία αυτή δείχνει την ποιότητα ενός ανθρώπου με ευαισθησίες, που σέβεται, εκτιμά και αγωνιά για τη μεγάλη πολιτιστική μας κληρονομιά.

Άγγελε με ευχαριστούμε από καρδιάς!

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ της «Εταιρείας Φίλων Μουσείου
και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου»

Θέρμο 19 Δεκεμβρίου 2016

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

3η θέση στο Wikipedia Photocontest

Ενημερώθηκα ότι αυτή η αστροφωτογραφία μου, από τον υπέροχο Ναό Στρατίου Διός στην Αιτωλοακαρνανία, πήρε την 3η θέση στον φωτογραφικό διαγωνισμό της Wikipedia “Wiki Loves Monuments” 2016.

Εκδήλωση βράβευσης Wiki Loves Monuments στην Ελλάδα

Η φωτογραφία επιλέχθηκε ανάμεσα σε 2700+ φωτογραφίες από μνημεία της χώρας μας, και τώρα προωθείται στη διεθνή φάση του διαγωνισμού.

Το χρηματικό βραβείο των 200 ευρώ που ήρθε μαζί με την 3η θέση, δεν θα το κρατήσω, αλλά θα κατατεθεί για τη συνέχιση των εργασιών ανασκαφής του Αρχαίου Θέρμου.

Δείτε εδώ περισσότερα για την ανασκαφή του Αρχαίου Θέρμου.

Το Αρχαίο Θέρμο ήταν το πολιτικό και θρησκευτικό κέντρο της Αιτωλικής Συμπολιτείας και αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη ανάγκη χρηματοδότησης για να αποκαλυφθεί το μεγαλείο του αρχαιολογικού χώρου (θα επανέλθω αναλυτικά σε αυτό το θέμα, αργότερα μες τη χρονιά).

Η κίνηση μου είναι συμβολική και έχει την έννοια της διαμαρτυρίας, για τη μη αξιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η οποία, είναι ανεκτίμητη.

Άγγελος Μακρής