ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ! ΤΟ ΘΕΡΜΟ, ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ & Η ΑΝΑΣΚΑΦΗ.

Μεγαλειώδης η εκδήλωση της 4-3-2018, στο Μουσείο της Ακρόπολης, για την προβολή του Μουσείου Θέρμου και της ανασκαφής στο Ιερό του Απόλλωνος. Οργανώθηκε από τον Δήμο Θέρμου, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλ/νίας &Λευκάδας και την Εταιρεία Φίλων Μουσείου & Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Προσωπικότητες από τον πνευματικό και πολιτικό κόσμο τίμησαν την εκδήλωση. Μεταξύ αυτών η Γεν. Γραμματέας του ΥΠΠΟΑ Κα Βλαζάκη Μ, εκπροσώπησε την κυβέρνηση, η Αντιπεριφερειάρχης μας κυρία Σταρακά Χριστίνα, καθηγητές Πανεπιστημίου, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, της Προεδρίας της Δημοκρατίας, οι πρωτοπρεσβύτεροι Αγησίλαος Τσώλος και Σπυρίδων Λόντος, Βουλευτές, ο Δήμαρχος Αγρινίου, οι αντιδήμαρχοι Θέρμου, δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Θέρμου, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων.

Στο μεγαλείο του πολιτισμού και της ιστορίας του αρχαίου Θέρμου μας έκαναν κοινωνούς οι εκλεκτοί εισηγητές της εκδήλωσης Καρύτσας Ι.,ο καθ. Παπαποστόλου Ι. και η Δρ. Βικάτου Ολυμπία, παράλληλα μας ανοίγουν το δρόμο και για άλλες εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε ν’ ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες. Εκλεκτοί μας ομιλητές, Σας ευχαριστούμε θερμά για την πνευματική σας κατάθεση.

Ευχαριστούμε και όλους όσους προσήλθαν. Ζητάμε συγνώμη από όσους παρέμειναν όρθιοι και από τους πολλούς άλλους που για ευνόητους λόγους η ασφάλεια του Μουσείου δεν επέτρεψε να εισέλθουν στο αμφιθέατρο.

Εταιρεία Φίλων Μουσείου &
Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου